Plankdragers leer

Details maken het verschil tussen een saaie slaapkamer en een gezellige slaapkamer. Door bijvoorbeeld wanddecoratie of kleine accessoires in de vensterbank te plaatsen, kun je je kamer al een hele nieuwe uitstraling geven. Zo kun je ook je boekenplank bijzonder maken met Plankdragers leer. Deze plankdragers hebben een leuke uitstraling waardoor je een saaie plank kan omtoveren tot iets bijzonders.

Fleur je slaapkamer op met plankdragers van leer

Plankdragers van leer dragen het gewicht van de plank. De plank zelf wordt dus niet aan de muur gevestigd, maar juist de plankdragers zelf. Dit geeft een grappig effect waardoor een standaard boekenplank een compleet andere uitstraling krijgt. Bovendien zijn plankdragers van leer erg sterk en kunnen ze ongeveer 15 kilo tillen. Als je veel gewicht op een plank plaatst loop je het risico dat de plank doorbuigt, maar met deze dragers heb je dat probleem niet. Je kunt zelfs extra plankdragers ophangen om nog meer gewicht kwijt te kunnen op de plank. Handig toch? 

Het leuke aan plankdragers van leer is dat ze in allerlei kleuren worden verkocht. Je kunt kiezen uit neutrale kleuren zoals zwart of bruin, of juist vrolijke kleuren zoals oranje, su├Ęde of groen. Het is helemaal aan jou welke kleur je graag terugziet in je kamer. Het is zelfs mogelijk om samples aan te vragen zodat je in alle rust kunt bekijken welke kleur het beste bij de rest van je kamer past. Ga je voor een rustige kleur of juist een opvallende felle kleur?

Plankdragers van leer voor de echte boekenwurm

Door het hoge gewicht dat de dragers aankunnen kun je veel boeken kwijt op de plank. Je hebt zo je hele boekenverzameling bij elkaar en op een mooie manier tentoongesteld. Daarnaast kun je de plankdragers leer als boekensteun gebruiken zodat alles mooi rechtop blijft staan. Als je de muur zonder dragers aan de muur zou bevestigen heb je de kans dat je boeken zomaar omvallen. Bij plankdragers leer heb je dit probleem niet. 

Heb je een enorme boekencollectie? Maak er dan echt iets speciaals van! Koop meerdere planken en hang deze in een leuk patroon op de slaapkamerwand. Aangezien je de plankdragers van leer in meerdere kleuren kan aanschaffen is het een leuk idee om iedere boekenplank een andere kleur te geven. Als je je boeken dan op kleur sorteert krijg je een grappig regenboog effect dat doorloopt van plank op plank. Erg leuk voor de boekenliefhebbers onder ons die hun boeken graag op laten vallen!