Leren handgreepjes

Om je meubelstukken een nieuwe look te geven hoef je enkel een paar details aan te passen. Wil je bijvoorbeeld je ladekasten of keukenkastjes nieuw leven inblazen? Dan zijn leren handgreepjes wellicht iets voor jou. Deze handgreepjes zijn van stevig materiaal en kennen een compleet andere stijl dan de standaard houten en ijzeren handvatten. Door te kiezen voor leren handgreepjes geef jij je kastjes een bijzondere look en nieuwe uitstraling. 

De specificaties van leren handgreepjes

Leren handgreepjes zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en kleuren. De handgrepen komen in 30 verschillende kleuren. Daarnaast zijn de leren handgreepjes zijn van hoge kwaliteit en behouden hierdoor hun kleur na verloop van tijd. Omdat er zoveel kleuren zijn om uit te kiezen kun je dus je eigen ideale handgrepen samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor excentrieke kleur zoals okergeel en zeegroen, of houdt het neutraal met witte of zwarte leren handgreepjes. Kun je geen keuze maken? Dan is het mogelijk om samples te bestellen zodat je de verschillende mogelijkheden in je eigen woning rustig kunt bekijken. Zo kun je checken welke kleur het beste bij je kasten past. 

Naast de kleur kun je ook uit meerdere vormen kiezen. De leren handgreepjes zijn verkrijgbaar in lusvorm of als platte variant, maar kunnen ook als kommetje of twist worden besteld. Net zoals de kleur heeft de vorm veel invloed op de uitstraling van de handgrepen. Zo staan de lussen mooi in een keuken met een strak design en passen de twist handgreepjes goed bij een kinderkledingkast. 

Een kleurrijke kinderkamer met leren handgreepjes

Ook op de kinderkamer komen leren handgreepjes goed van pas, zo kun je de kledingkast en ladekasten voorzien van deze handgrepen. Dit zorgt niet alleen voor een mooie nieuwe uitstraling, maar het zachte materiaal voorkomt ook dat het kind zich per ongeluk zal stoten. Omdat je zoveel kleuropties hebt, kun je zelfs in de kleinste details een vrolijke stijl doorvoeren in de kinderkamer. Kinderen houden van veel kleur, dus felle leren handgreepjes zullen zeker in de smaak vallen. Ook kun je de handgreepjes afstemmen op de rest van het decor. Zo staan blauwe of zwarte handvatten erg mooi bij een spierwitte ladekast. Komt er veel blauw terug in het interieur? Dan staan witte of gele leren handgreepjes hier erg mooi bij. 

Mocht je net een pasgeboren kindje hebben, dan kun je ook de commode voorzien van leren handgreepjes. Kies dan bijvoorbeeld voor lichtroze of lichtblauwe kleuren om zo een lieflijke uitstraling te geven aan het meubelstuk.